вівторок, 25 серпня 2015 р.

Нехай в серці кожної дитини живе любов до України!


Україна, Батьківщина, Вітчизна, рідний край…
     Ці слова дорогі кожній людині нашої країни. У ці серпневі дні календар історії відраховує двадцять четверту річницю незалежності України. З добром і щирим серцем зустрічають маленькі українці найбільше національне свято нашого народу, в якому поєднано дух великої української історії і віру в переможне, справедливе та достойне майбутнє.
       «День Незалежності – символ єдності українського народу».
Під таким гаслом працівниками районної бібліотеки для дітей організовано ряд різноманітних заходів, спрямованих на патріотичне виховання молоді, національної гордості та любові до України.
Справжні українці не байдужі до своєї держави і цікавляться її життям.
     Зокрема, цікаво проводячи своє дозвілля на дитячих ігрових майданчиках, дітлахи взяли активну участь в акції «Україні – нашій неньці – 24».
Діти читали вірші про Україну, говорили про державні, народні, поетичні символи, звичаї та традиції свого народу. Юні патріоти добре усвідомлюють, що бути українцем – це щиро любити свою державу, пам’ятати свій рід, своє коріння, плекати рідну мову, дотримуватись законів нашої держави.
     А вихованці військово – патріотичного клубу  «Скаут» (керівник Сергій Кривошея), розділившись на дві команди «Жовті» та «Сині», проявили неабияку громадянську активність і ерудованість в інтелектуально – розважальному шоу «Чи знаєте ви свою державу?»  Завзято змагалися в конкурсах, міркувальних перегонах, вікторинах на кращих знавців рідної України. 
Працівники бібліотеки  побажали дітлахам мирного неба, щасливого дитинства, любити й шанувати матір Україну. Адже від розуміння і любові кожного з нас залежатиме, яким буде майбутнє України. 
Слава борцям за незалежність України!
Слава Україні!



                                       






Немає коментарів:

Дописати коментар