пʼятницю, 12 травня 2017 р.

У світі все починається з мами

День Матері! Це свято всіх жінок.
Весна сплела у подарунок їм вінок.
Танцює травень і тюльпани квітнуть.
Й земля вклоняється зірками зеленквіту.      
       
      Рухається історія, змінюються часи, але неминущою цінністю, незмінною духовною, моральною величиною залишається в людському суспільстві МАТИ. 
      У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Матері.
З цієї нагоди святкове дійство найріднішої людини організували і провели працівники районної бібліотеки для дітей ім. О.В.Донченка з учнями 3 А класу ЗОШ №10 (класовод Галина Іванівна Крутій).

    Захід пройшов весело, цікаво, змістовно. Сценарій свята включав теплі розповіді дітей про своїх матусь. Мати і материнство схожі на Сонце, яке несе життєдайне тепло всьому людству. Учні почули різноманітні легенди, прислів’я та вислови про маму – символ життя, вічності і всеперемагаючої любові. У виконанні школярів звучали поезії про неньку.
     Окремою сторінкою заходу стала поетична розповідь бібліотекарів про свято Матері. Багато говорили про одвічну істину, про початок усього доброго і світлого, про те, що хвилює людську душу змалку і впродовж життя. Адже в історії нашого народу мати завжди була і залишається високим моральним авторитетом, невтомною і самовідданою берегинею наших звичаїв, традицій, духовності. 
     Мандруючи країною Добра і Любові, юні знайки взяли активну участь у різних змаганнях та конкурсах, відвідали «острів дитинства», «площу ерудитів», «сквер ігровий» та бульвар «вправна господиня». 
Приємні враження залишили виступи Вероніки Пічкур, Карини Кишкань, Діани Кожоми та Анастасії Лазебної.
      Організатори дійства побажали малечі добрих мрій, родинного тепла, материнської ласки та закликали шанувати, берегти матерів, дбати про них, дарувати хвилини радості та слова любові.
     Хай святиться у наших серцях, помислах й ідеях священне слово МАТИ!








Немає коментарів:

Дописати коментар