четвер, 16 листопада 2017 р.

Літературний батл  для  юних літераторів  лубенського краю.

         Незвичайний  літературний батл влаштували серед юних літераторів Лубенщини 15 листопада 2017 року. Творче змагання учасники поєднували з грою в боулінг, гру на влучання важкою кулею у кеглі. Для багатьох дітей подібний захід став здійсненням давньої мрії, адже більшість з них - це діти, що проживають у сільській місцевості і ще не мали можливості відвідати боулінг.
      Організувала змагання Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ" спільно з Центральною районною бібліотекою ім. В. Малика, районним центром для сімї, дітей та молоді та літературним  об'єднанням ім. О.Донченка.

        На початку заходу дітлахів привітала команда розважального центру ТРЦ  DEPO’t center, Fantasy Town м. Лубни . Разом з казковим героєм Віслючком Іа, ведуча програми вручила учасникам три подарункових сертифікати. Тож, наступну годину дітлахи з захопленням кидали кулі та разом з тим декламували вірші і, навіть ,співали пісні. 
        На завершення батлу учасники ділилися своїми враженнями, знайомились один з одним за чаюванням та раділи солодким подарункам. Захід проходив у рамках проекту «Майстерня медіа грамотності для підлітків з сільської місцевості як простір для творчості», що реалізується за підтримки Британської ради в Україні в рамках програми Active Citizens Ukraine.  









Немає коментарів:

Дописати коментар