пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

  Подорож у подарунок

     Чудовий подарунок до професійного свята отримали бібліотекарі від керівництва району. Напередодні відзначення Всеукраїнського дня бібліотек працівники Лубенської ЦБС здійснили незабутню мандрівку рідним краєм. Спочатку працівників культури Лубенщини гостинно зустріла столиця  українського гончарства - Опішня. Під час екскурсії Національним музеєм-заповідником лубенці познайомилися з найбільшою в Україні колекцією творів народних майстрів-гончарів та художників-керамістів та мали унікальну можливість власноруч виготовити глиняний  горщик або рибку. 
     А потім  різнобарв’ям духмяних квітів та таємничою атмосферою вразив екскурсантів Національний музей-заповідник Миколи Гоголя, що в Шишацькому районі. 
Екскурсоводи запросили гостей з Лубенщини  поринути в таємничий  світ  класика світової літератури. Під час театралізованого дійства бібліотекарі побачили аутентичні речі, які належали  родині Гоголів - Яновських, почули уривки з творів письменника та відчули   справжній магнетизм родового дворянського гнізда.
       










Немає коментарів:

Дописати коментар