четвер, 3 червня 2021 р.

Літо зустрічаємо, всіх дітей вітаємо

    1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди для найменших мешканців села Хорошки було організовано святкове дійство. З вітальним словом до присутніх звернувся староста Валерій Миколайович Ночовний, який побажав діткам за період літніх канікул увібрати наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, отримати максимум вражень та щасливої долі.

    Протягом свята для маленьких хорошчан проводилися ігри, цікаві конкурси та вікторини. Гарною українською піснею пригощали присутніх і найменші учасники дійства, вихованці дитячого садочка,  і найстарші – жіночий вокальний ансамбль «Хорошчанка» та ще багато інших виконавців.

    По – справжньому дружна атмосфера, спільна ідея, бурхливий політ дитячої фантазії  панували на майданчику для малювання, який  був влаштований бібліотекарем сільської книгозбірні Тетяною Савенко. У конкурсі  малюнка «Дитяча країна мрій», діти відобразили своє бачення прекрасного у навколишньому світі та свої дитячі мрії . Вони з радісними посмішками та натхненням малювали сонце і квіти, чудову природу рідного краю. Але конкурс є конкурсом. Найкращими було визнано малюнки Артема Марченка, Злати  Гриценко та Насті Лагерчук.

     Море позитивних емоцій та вражень отримали маленькі хорошчани першого літнього дня. 


Немає коментарів:

Дописати коментар