пʼятницю, 9 грудня 2022 р.

 Зустрічайте  черговий  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

     Продовжуємо добрі правові традиції Полтавщини та презентуємо черговий випуск юридичного –просвітницького видання «Правовий вісник».  У черговому випуску видання про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства,  новини від партнерів та найактуальніші юридичні.
   Адвокати, які співпрацюють з системою БПД завжди були і залишаються партнерами системи БПД, проте при в проведенні відбору адвокатів ми дотримуємося принципу обирати кращих  з кращих. Як відбувався конкурсвідбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, про особливості такого   відбору в умовах воєнного стану..  читайте у  черговому випуску видання.
    Про участь неповнолітніх у відновному правосудді та особливості співпраці  уданому напрямі між  системою БПД та органами пробації.
   Як працює Оболонська громада, що на Полтавщини. Як прості,  пересічні громадяни  та громади наближають перемогу читайте у  черговому випуску видання. 
Про особливості та основні нюанси грудневих перерахунків пенсій читайте у  матеріалі від наших партнерів – представників Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.
   У черговому випуску видання також читайте  про  особливості отримання податкової знижки  та  ключові аспекти для впровадження інформаційно-аналітичної  системиEvaluEd та які вона дає можливості  для шкіл
     Умови воєнного часу, відключення світла вимагають від кожного з нас додаткових за ходів задля  власної безпеки та  своїх рідних. Як пішоходу убезпечити себе у темряві. Про читайте у практичних порадах від представників  патрульної поліції Полтавської області
У рубриці «Людина права» своїм баченням   роботи юриста  у системі БПД ділиться  фахівчиня Полтавського бюро правової допомоги № 2 Яна Бардакова
         У черговому випуску видання читайте про найцікавіші роз’яснення правового характеру у постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».
    У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД.
    З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.
Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар