неділя, 28 липня 2024 р.

ЮНІ АРХІТЕКТОРИ

         А ви коли-небудь мріяли відчути себе справжнім будівничим? У нашій книгозбірні це може зробити кожен бажаючий. Ось і нещодавно юні читачі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика будували з допомогою конструкторів фантастичні будиночки та споруди. А допомогли їм у цьому книги "Крута архітектура" Саймона Армстронга та "33 найцікавіші споруди", авторів Штепанка Секанінова та Якуба Ценкла.
         - Ого! Це крутий хмарочос - найвищий у світі. Я мрію поїхати в Дубай. Але взимку, бо зараз там +50! - кометує прочитане учасник зустрічі Женя, що якраз цього дня іменинник.
        - А яка найбільша споруда Землі, що її і з космосу навіть видно? - цікавимось у дітлахів, розгортаючи наступну книгу.
         З'ясувалося це - єгипетські піраміди, перші з яких звели ще 4500 років тому на берегах ріки Ніл. 
       Читати гуртом та обговорювати прочитане - весело. А ще - це чудова нагода взяти до рук яскраве дитяче видання для тих, що лише починають свою мандрівку до чарівного книжкового дивокраю. Поміж ігрового моделювання притулку для тварин, зоопарку, автостоянки, музею, альтанки та школи, учасники клубу "Веселі долоньки" зіграли у географічну вікторину та відтепер можуть з гордістю заявити, що кожен із них побував у ролі архітектора та з допомогою книги здійснив цікаву подорож до найбільш відомих споруд світу.










Немає коментарів:

Дописати коментар