понеділок, 31 липня 2023 р.

 Патріотичний мікс в бібліотеці 

      Цьогоріч українці вдруге відзначили День Української Державності.  З нагоди святкової події фахівці Публічної бібліотеки імені Володимира Малика підготували та провели для постійних користувачів патріотичний мікс «Я люблю тебе кожним подихом своїм, Україно!» День Української Державності в бібліотеці об’єднав дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну і все українське. 
     Ведуча заходу - бібліотекар Лариса Гончарук розповіла дітям легенду про Україну, ознайомила з основними віхами державотворення з давніх часів до сьогодення. Бібліотекар Сніжана Кириченко наголосила, що сучасне покоління є творцем нової історії, а значить, державотворення. Бібліотекарі висловили щиру подяку дітям, які займаються волонтерством, долучаються до акцій бібліотеки у підтримці воїнів-захисників. Піднесеного настрою додали всім присутнім концертні номери, виконання патріотичних віршів та пісень. Родзинкою заходу стала гра «Що? Де? Коли?», під час якої команди «Хортиця» та «Блискавка» змагалися в знаннях з історії, рідної мови, пісень, традицій, відомих діячів України. В ході гри діти виявили ерудованість та надзвичайну активність, а змагання в командах ще більше їх здружило. 
    Продовжила програму святкова безпрограшна лотерея, тож кожна дитина отримала від книгозбірні заохочувальний приз. На завершення заходу бібліотекарі влаштували для хлопчиків і дівчаток міні-дискотеку та пригостили дітей фруктами.


































Немає коментарів:

Дописати коментар