вівторок, 19 квітня 2016 р.

Алея майбутнього у Калайдинцях.

      Створюємо «Алею майбутнього» - під такою назвою пройшла акція в селі Калайдинці .
          В природі все мудро задумано: і людині, і пташині, і дереву, і квітці жити у злагоді та мирі. Людина несе велику відповідальність за збереження довкілля, за чисте повітря, за зелені ліси і гаї.
      Тож 18 квітня цього року за ініціативи відомих на Лубенщині, і не тільки, краєзнавців Сергія Мисника і Петра Підтоптаного відбулася акція «Створюємо алею майбутнього».     
      Підтримали акцію сільський голова Василь Гава, начальник відділу культури і туризму Лубенської РДА Людмила Пазенко, директор Лубенської ЦБС Валентина Сьомак, спеціалісти відділу культури  Інна Скиба, Юлія Мурашко, місцеві культармійці.
    Завдяки заходу парк біля Калайдинцівського сільського будинку культури поповнився липами, берізками, каштанами. Учасники заходу, своїми  дбайливими руками  висадили 45 дерев. І серед  них, розпускає перші  зелені листочки  молода берізка, посаджена в пам'ять Світлани Лагути, яка, на жаль, відійшла нещодавно у Вічність.
     Впевнені, що виростуть молоді деревця, посаджені нами, стануть окрасою землі і дадуть користь людям. Хочеться, щоб всі ми завжди дбали про землю-матінку, на якій живемо. Знаємо, майбутнє парку - у надійних руках. А така праця сприяє не лише чистоті довкілля, а й чистоті наших душ!




Немає коментарів:

Дописати коментар