вівторок, 12 липня 2016 р.

Незвичайна рибалка на абонементі

Який різноманітний світ чоловічих захоплень: колекціонування та моделювання, футбол та шахи, туризм та мисливство, але по – праву одне з чільних місць у сильної статі займає рибалка.
Тепле пестливе сонце, плакучі верби, чиста, прозора вода і… поплавець, що мирно коливається на хвилях – все це разом риболовля.
Здається, що є простішого: вкинув вудку й чекай коли клюне, але досвідчені рибалки відразу заперечать,- тонкощів у цій справі досить.

Тож, щоб розширити знання «профі» та допомогти початківцям, на абонементі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика оформлено перегляд літератури «Вам, любителі рибної ловлі» де представлено книжкові та періодичні видання у яких міститься цікава, корисна інформація з даної теми.
Але цей перегляд незвичайний, унікальний.  Усі наші читачі отримають слушну нагоду порибалити прямо в бібліотеці і впіймати справді корисний улов - бонусний день. Завдяки справді вдалому «трофею» книги підвищеного попиту можна буде читати іще довше. У цьому вже переконалися наші постійні користувачі, яким вже пощастило впіймати унікальний трофей.
Кого цікавить світ рибальства та полюбляє  читати,  завітайте в бібліотеку, цікава книга та гарний улов чекають на вас!




Немає коментарів:

Дописати коментар