четвер, 25 серпня 2016 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, УКРАЇНО!

Хай святиться ім’я твоє вічно,
Україно – колиско наша.
        У рамках святкування 25-ліття Незалежності України працівниками районної бібліотеки для дітей ім. О.В. Донченка був проведений ряд заходів, присвячених вшануванню великого національного свята нашої державності.
День Незалежності – символ єдності українського народу. Ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії.

      З нагоди свята дітлахи, які зібралися в одному з мікрорайонів нашого міста, мали змогу взяти участь у патріотичному заході «Міцній, Україно, цвіти-розквітай!». Юні українці виготовили композицію з виробів «Моя сонячна Україна», стали учасниками конкурсу ерудитів «Україна в серці» та гри-вікторини «Єдина, вільна, неподільна». Маленькі патріоти читали вірші про Україну, говорили про державні народні символи, звичаї та традиції свого народу.
Міс «Юна українка» Дар’я Підтоптана отримала перемогу в пізнавально-розважальному шоу «Моя Україна – червона калина».
        Бібліотекарі побажали дітлахам зростати щасливими у рідній країні та бачити мирне небо над своїми голівками, а також запросили відвідати районну бібліотеку для дітей. Адже цими днями у її стінах усі охочі мали змогу насолодитися  виставкою «Так! Я люблю Україну!». На ній були представлені неперевершені вироби, об’єднані єдиною червоню ниткою – любов’ю до нашої держави. Зроблені від щирого серця умілими руками, усі вони нагадували відвідувачам про красу нашої Неньки, про її самобутню культуру, про її майстерний народ.
      Так! Україна стане могутньою державою, бо в нас є все, що для цього потрібно: добрі люди, плодюча земля, багата на приклади історія. Треба лише пам’ятати, що ми відповідаємо за наше майбутнє! 




Немає коментарів:

Дописати коментар