понеділок, 10 жовтня 2016 р.

До  Дня захисника Вітчизни.

      14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва  Україна відзначатиме День захисника Вітчизни. У ці дні  ми   вшановуємо  мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України,  згадуємо  військові традиції  і звитяги нашого народу.
     Напередодні свята центральна районна бібліотека імені Володимира Малика  організувала  зустріч  бійців  вишкільного центру  слобідської сотні батальйону  ОУН  із учнями загальноосвітньої школи №3. Завідувачка  організаційно-методичним центром центральної районної бібліотеки   Тетяна Сафронова  розповіла про  свято, яке вперше відзначили в Україні у 2015 році. Вона надала слово   учаснику  АТО Леоніду  Литвиненку.  Він  розповів про  діяльність центру який він очолює  з   підготовки  хлопців  до захисту Вітчизни  та  роботу, який проводить  центр  з військово-патріотичного виховання молоді.
Чоловіки,  які проходять вишкіл у центрі  не тільки показали  хлопчикам та дівчаткам справжню бойову зброю, але й  надали можливість  потримати її у руках та  дізнатися, як вона  влаштована. Голова громадської  організації «Міжнародна  Асоціація  недоторканості  приватного життя та безпеки людини» Олександр Микитюк  закликав  юних лубенців  не бути байдужими  та долучатися до волонтерського руху на допомогу  українській  армії.
     Під час заходу  школярі переглянули відеосюжети переможців конкурсу  відео робіт про збройні сили України «Повсталий степ», «Війна»,  «Мої  13 друзів» та послухати вірші Сергія Жадана.








Немає коментарів:

Дописати коментар