понеділок, 12 червня 2017 р.

   

Величальна пісня душі поетеси Юлії Маноленко.

    З правіку джерелом духовного багатства українського народу була книга. Нещодавно скарбницю поезії нашого краю поповнила нова збірка  Юлії Манойленко «На покуті свята». 10 червня в центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика зібралися шанувальники таланту Юлії Анатоліївни - члена Національної спілки письменників України з 2009 року, члена Полтавської спілки літераторів та літературного об’єднання імені Олеся Донченка.
 
 Привітати поетесу з новим творчим доробком прийшли колеги по перу: Ганна Кревська, Олександр Печора та Олександр Міщенко. З побажаннями наснаги та нових злетів до пані Юлії звернулися голова громадської організації «Пектораль», яка об’єднує творчих людей нашого краю, Аліна Гончарова-Цівінська та головний спеціаліст відділу культури та туризму Лубенської РДА Юлія Кулініч. Духовного спокою та божого благословення в усіх починаннях побажав поетесі священик УАПЦ отець Олег. Теплі слова привітань на адресу талановитої  землячки лунали в цей день від Олександра Темченка та Василя Куксаня. 
     Життєствердні, сповнені любові до  світу та людей вірші, дарувала лубенцям поетеса Юлія Маноленко. Чудові  ліричні поезії  лунали і у виконанні студентів Лубенського медичного училища. Із музичними дарунками на поетичне свято до бібліотеки завітали бандурист Віталій Мороз та ансамбль «Вербиченька» Калайдинцівського будинку культури















Немає коментарів:

Дописати коментар