четвер, 5 жовтня 2017 р.

 Літературно-краєзнавчий проект «Земляки»  у Лубнах.


    В  читальній  залі Лубенської  центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика голова Полтавської обласної організації НСПУ Наталія Трикаш презентувала літературно-краєзнавчий проект «Земляки». Мета проекту — популяризація творчості талановитих письменників-полтавців та тих видатних митців, долі яких тісно пов'язані з нашим краєм. Черговий маршрут проекту буде присвячений майстру історичного роману  письменнику Володимиру Малику. На зустріч та обговорення майбутнього туристичного маршруту були запрошені лубенські письменники, члени Національної спілки письменників України: Наталя Баклай, Ольга Хало, Раїса Плотникова, Ганна Кревська, Юлія Манойленко, Олександр Міщенко.
До участі у літературному кафе були  також запрошені краєзнавці, бібліотекарі, вчителі, громадські активісти. В теплій та дружній атмосфері присутні згадували великого майстра слова, обмінювались думками та пропонували власні ідеї щодо створення туристичного маршруту. За підсумками зустрічі була створена робоча група, яка буде працювати над втіленням проекту у Лубнах.  
    Захід відбувся за фінансової та інформаційної підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА та Полтавської обласної ради.








Немає коментарів:

Дописати коментар