вівторок, 13 лютого 2018 р.

Вернісаж січневих виставок у сільській бібліотеці

       Книжкова виставка – це своєрідна візитна картка кожної бібліотеки, за якою оцінюємо і якість фонду, і стиль її роботи. Сьогодні це обов’язкова форма популяризації літератури в бібліотеці. А ще кожна виставка – це завжди творчість.
Тож молодий бібліотекар Тернівської сільської бібліотеки-філії Галина Кравчук в січні місяці влаштувала  для своїх користувачів «марафон» таких виставок: 
     «Зимова казка, приходь до нас будь-ласка». На ній представлені казки, історії та вірші про зиму за допомогою яких діти дізнаються як змінюється природа взимку, як святкують новорічно-різдвяні свята в Україні та в інших країнах світу, хто такі Дід Мороз Снігуронька та Санта Клаус, чому саме ялинка є символом Нового Року та багато іншого.
       До уваги читачів та поціновувачів діяльності Миколи Леонтовича представлена виставка книг та інформації з Інтернету,  присвячена 140-й річниці від дня народження геніального ювеліра української пісні, композитора, хор. диригента, педагога, збирача музичного фольклору, автора широко відомих обробок українських народних пісень для хору «Щедрик», «Дударик», «Козака несуть» «Ой з-за гори кам’яної». Його обробка «Щедрика» відома у всьому світі як різдвяна колядка «Carol of the Bells».
       Виставка «Тернистий шлях поета» (до 80-річчя від дня народження Василя Стуса) знайомить з творами автора, спогадами про нього та його творчістю.
       А виставка-ім’я  відомого земляка допоможе читачам ознайомитися з життєвим і творчим шляхом В. Симоненка.







Немає коментарів:

Дописати коментар