понеділок, 25 листопада 2019 р.

"Вам, хто старанно працював, Бог пошле сповна здоров'я."


    Так уже ведеться, що українське село в основному працює, а не святкує. Нещодавно країна відзначила День сільських трударів. Це світле свято тваринників. Все міняється в цьому світі, а сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному.
     У Духівському сільському будинку культури вшанували жінок трудівниць - ветеранів тваринницької галузі сільського господарства на засіданні клубу Надвечір'я. Ведучі заходу Вікторія Яценко та Ольга Павлівна Черевко цікаво розповіли про трудовий і життєвий шлях трудівниць сіл Гінці та Духове. Вітали запрошених піснями, гуморесками, віршами. Організували і провели цю зустріч бібліотекар Духівської сільської бібліотеки Вікторія Яценко і Директор будинку культури Ольга Павлівна Черевко. Музичне оформлення - Владислав Черевко. Свято відбулося за підтримки сільського голови В.Г Далади.

    Відпочили, згадали, поспілкувалися. Завершили теплу зустріч піснею "Ворожка", яку заграв Анатолій Курило. Сільський голова подякувала і привітала трудівниць. Подякувала ведучим заходу, аматорам сцени, місцевому поетові Б. Кононенко за вірші, Анатолію Курилові за пісні. Задоволені всі і гості і учасники.





Немає коментарів:

Дописати коментар