понеділок, 3 лютого 2020 р.

Сонячна усмішка у казковому світі.

    30 січня виповнюється 90 років з дня народження найславнішого  українського казкаря Всеволода Нестайка. Вже багато років його книги  лідирують серед запитів читачів в бібліотеці. Важко сказати, що робить твори Всеволода Нестайка геніальними.  Мабуть, щось магічне живе на сторінках його творів і притягує до себе читачів.  Своїм веселими, дотепними, мудрими казками й повістями Нестайко радує, веселить і повчає.

      На передодні  цієї дати Людмила Ревуцька бібліотекар Вовчицької сільської  книгозбірні  разом з учнями 4 класу школи- інтернату  здійснила  казкову мандрівку «Сонячна усмішка в казковому світі».  Під час  мандрівки  діти  подорожували дивовижною країною Сонячних Зайчиків та знайомилися з її мешканцями,  які завжди перемагають морок, так само як і добро  завжди перемагає зло. Завітали до веселих, дотепних  учнів лісової школи з  ведмежою мовою викладання - зайчика, їжачка та їх однокласників.
       Діти мали можливість більш детально познайомитися з творчістю Всеволода Нестайка переглянувши книжкову виставку «У гості до Всеволода Нестайка» та взяти книги для читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар