четвер, 23 березня 2023 р.

 Подорож книжковою країною

      У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття електронних ресурсів, книга та бібліотека залишаться невід’ємною складовою в отриманні необхідної інформації. Саме друкована книга була, є і залишиться найціннішим скарбом людства і невичерпним джерелом знань. А про те, що книга – найкращий порадник і друг - знають навіть наймолодші. 
      Тож погожого березневого ранку до Публічної бібліотеки імені Володимира Малика на квест-екскурсію «Подорож книжковою країною» завітали учні 2-4 класів Лубенського НВК №9. 
      Під час оглядово-пізнавальної екскурсії учасники заходу мали змогу ознайомитися з усіма відділами книгозбірні, книжковими новинками, дізнатися про правила користування бібліотекою та її послуги. А закріпити знання допоміг учням квест «В гостях у казкових героїв», влаштований фахівцями бібліотеки. Команди «Козачата» та «Лицарі», долаючи маршрут, змагалися у вправності виконання цікавих завдань. Діти відгадували ребуси, складали пазли, знаходили відмінності на малюнках, пригадували героїв українських народних казок і вивчали правила громадського етикету. 
       Завдяки змістовному дозвіллю у бібліотечному просторі діти отримали позитивні емоції, покращили навички спілкування та поповнили багаж необхідних знань. Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і залишив по собі багато приємних спогадів. Учням дуже сподобалося подорожувати книжковою країною, про що свідчили бажання стати читачами бібліотеки та учасниками її заходів, а ще - теплі, щирі слова вдячності.
















Немає коментарів:

Дописати коментар