вівторок, 30 травня 2023 р.

Захист нашої країни в наших руках

    23 травня, з нагоди Дня Героя, в гості до читачів (учнів 10 класу Академічного ліцею імені братів Шеметів) Публічної бібліотеки імені Володимира Малика завітали – волонтерський загін «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу разом з викладачем Тарасом Веремійчиком, головний сержант командир 1 відділення 2 взводу Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Козаков та головний сержант роти охорони штаб сержант Дмитро Гринько.

     Military – інтерактив став продовженням циклу заходів «Безпека під час війни» задля підвищення рівня знань та вмінь наших користувачів. Учасники інтерактиву відвідали три локації: перша домедична допомога, знання зброї та комплектуючих та мультимедійний тир.

     Майбутні медикині, члени волонтерського загону «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу, навчали учнів наданню невідкладної домедичної допомоги, зупинці кровотечі,  штучному диханню та непрямому масажу серця, що так важливо знати в тяжкий воєнний час.

     Військові Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ознайомили дітей з видами зброї та їх комплектацією. Цікавинкою заходу став мультимедійний тир, де кожен зміг показати свої вміння. Наші читачі з задоволенням та влучно стріляли з пістолету та NLAW по нерухомим та рухомим цілям. Цікаво та не помітно промайнули години спілкування учнів та гостей заходу.

      Дякуємо за співпрацю Лубенському медичному фаховому коледжу та Лубенському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.


















Немає коментарів:

Дописати коментар