суботу, 13 січня 2024 р.

ГОРА ГОРОВОГО В ЛУБНАХ 

      Він має "циганську кибітку", якою розвозить гуманітарку, суто наше - лубенське почуття гумору, книгу з дизайном пачки цигарок, а ще змушує читача і посміятися, і поплакати. У вільний від роботи час, а то: написання книг, музики, постів у ФБ та творчого десанту Україною пан Горовий малює портрети, останній - Залужного. Одним словом - людина-гора, що підтягує на свою вершину читача.
       13 січня без перебільшення - багатогранний і талановитий автор відвідав наше місто між Києвом та Миргородом.
      У Публічній бібліотеці імені Володимира Малика на гостя чекала зацікавлена публіка та фото мандрівка його життєписом.  
      Руслан ГОРОВИЙ  - режисер-документаліст, автор проєкту «Служба розшуку дітей», заслужений журналіст України, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань. Співзасновник видавництва «ТаТиШо».
      "Вони так розуміють ту денацифікацію - що нас треба вбити. Вони не вважають нас за людей, а Україну - за самостійну державу. Тому нападають і будуть нападати. У мене немає ілюзії", -  зазначає про наше сьогодення гість.
       Творчість Горового нікого не залишила байдужим, а, можливо, навіть допомогла комусь почати змінювати цей світ на краще.
       А ще Горовий має кілька татуювань, про які говорить, що то зарубки на пам'ять. Серед них: на лівій руці - "Рабів до раю не пускають", на правій - "Мені не все одно" . А ще полюбляє пірнати в ополонку. Тому й всю зустріч провів лише в одній літній футболці. А ще він - чоловік Людмили Горової, авторки слів нині всеукраїнської пісні "Буде тобі, враже..."
       Горовий привіз до міста 13 книг, диск зі своїми піснями та гарний настрій. Приміром, оповідання "Канхвети", дія якого відбувається в Лубнах на "м'ясику", нікого не залишила байдужим.


























Немає коментарів:

Дописати коментар