середу, 3 січня 2024 р.

 Я ОБИРАЮ МИР!

        Затишно та тепло відбулася бібліотечна майстерня до Дня миру. Найменші читачі книгозбірні виготовляли для наших поранених воїнів подарунки - янголят у барвах державного прапору.
     Другокласники Української класичної гімназії під керівництвом чудових педагогів - Тетяни Сидоренко та Ірини Рєпіної старанно обводили, вирізали та майстрували з фоамірану обереги нашим захисникам.
        А щоб робота йшла веселіше, а янголи більше набрали сили добра, маленькі майстри та майстрині співали новорічно-різдвяних пісень, згадували приємні сюрпризи на канікулах та святах.
Майстерню організувала бібліотекар Інна Сизоненко, а провели бібліотекарі Лариса Гончарук, Марина Кононенко та Сніжана Кириченко. 
        - А хто яку колядку та щедрівку знає? Найхоробріші отримають приз! - таємниче заохочували до виразної декламації бібліотекарі. З'ясувалося, наші юні гості вивчили не лише старовинні народні щедрівки, а й сучасні - на новий лад: про мир, спокій та затишок в наших оселях.
     Малята підписали своїх янголят і рефреном додали слоган майстерні: "Ми - за мир!" Сподіваємося, побажання чистих дитячих сердець будуть почуті та виконані.










Немає коментарів:

Дописати коментар