вівторок, 21 липня 2015 р.

ТВОРИТИ – ЖИТИ ДВІЧІ

         Не дивлячись на те, що найбільшим захопленням сучасної молоді є новомодні гаджети та ІТ технології, дитяче серце все одно лине до прекрасного, а вмілі рученята ніколи не припиняють творити.
Виготовлення яскравих та вигадливих виробів значно розвиває уяву дітей, сприяє розвитку особистості та її творчого потенціалу. У процесі їх створення малюки навчаються виражати власні почуття, формують естетичний смак. Кожна дитина відчуває, що її творчість цікава іншим, та знаходить нових друзів, однодумців.
         Виріб, зроблений власноруч, це цікаво і корисно.
Для дитини цей процес перетворюється на цікаву гру, заряд позитивних емоцій. Але не тільки. Під час створення виробу маленький винахідник вчиться планувати свою діяльність, доводити розпочату роботу до кінця. Це дає дітям можливість зрозуміти дуже важливу істину, що навіть маленька людина – це творець. Усе в її житті, в першу чергу, залежить від неї самої.
         Варто лише заглянути у чарівний світ саморобної творчості, як невичерпний водоспад натхнення підхопить і понесе до берегів дивовижної країни, що зветься Фантазія.

                                                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар