четвер, 25 серпня 2016 р.

День Незалежності України – велике національне свято нашої державності.

      Відзначали 25 річницю проголошення незалежності України і на абонементі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. 
     В усіх народів існує повір’я, що той хто забув звичаї своїх батьків, карається людьми і Богом. Тож працівники книгозбірні вирішили донести  до читачів інформацію про звичаї і традиції наших предків, ознайомити їх з національними символами та оберегами. Для цього на абонементі було оформлено  книжкову виставку «Вінок калиновий сплітаю із звичаїв рідного краю» та інсталяцію «Обереги мої рушники», підготовано музичний альбом «Піснями славиться наш рід» та народознавчу паузу «Український вінок – краса і оберіг», а також створено вікторину «Я люблю Україну». 

     Користувачі мали можливість взяти книги про звичаї та обряди наших предків, послухати цікаву розповідь про український вінок та прийняти участь у його плетінні, почути найкращі, найулюбленіші українські пісні, дати відповіді на запитання інтелектуальної вікторини, помилуватися старовинними українськими рушниками.




Немає коментарів:

Дописати коментар