суботу, 22 жовтня 2016 р.

Дитяче караоке в бібліотеці

      Українцям Господь дав неоціненний скарб, який прославив наш народ на цілий світ – пісню. Пісня надихає нас на світлі почуття, спонукає до добрих вчинків. 
     Добрим почином у пошуках дитячих талантів стало караоке «Запали свою зірку!», що відбулося 22 жовтня в Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика. В караоке приймали участь юні та маленькі читачі бібліотеки, дорослі ж залюбки підтримували виконавців. 
  У пісенному шоу завоювали призові місця Голуб Маринка, Чурса Олександр, Силка Катя. Перемогу в караоке та  головний приз здобув Овраменко Єгор, продемонструвавши чудові вокальні та акторські здібності.  Майстерність у проведенні шоу показали ведучі:  Василенко Катя та Бондар Гена.
Наймолодша учасниця 4-річна Ставицька Софійка виконала для всіх пісеньку « Я лисичка, я сестричка», бурхливі оплески лунали й в адресу Фаренюк Віталії. Іллюша Шадура та Овраменко Єгор «запалили» глядачів веселим танцем. Справжньою  перемогою в караоке стали дружба, активна взаємопідтримка та любов до пісні. 













Немає коментарів:

Дописати коментар