пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Школа  бібліотечної  майстерності  зібрала бібліотекарів.

       «Інноваційні форми масової роботи» тема чергового заняття школи бібліотечної майстерності , які організували для сільських колег працівники центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Методист  Лідія Іваненко  розповіла про постійний пошук  нових, ефективних форм і методів рекомендації  книги,  про інноваційні заходи, які впроваджують  бібліотекарі України в своїй роботі.  Вона  презентувала  проекти «Ніч у бібліотеці», літературний ринг, бібліофреш, айс-стопер. Завідувачка відділом обслуговування  Олена Самойленко  поділилася власним досвідом проведення квестів та геокешингів  для молодих користувачів.
Бібліотекар Лариса  Гончарук  розповіла про найцікавіші моменти  організації роботи  театрального гуртка «Смайл» та клубу «Веселі долоньки». Віталіна Курильчук з відділу інформаційного сервісу   ознайомила  сільських колег  з  організацією  такого цікаво та яскравого дійства, як караоке  у  бібліотеці.
        Під час  заходу   бібліотекарі дізналися про нещодавно  видані книги полтавських авторів  Надії Гринь «Дорога в безсмертя: Дмитро Коряк» та Костянтина Бобрищева  «Війна  і мир»  , які розповідають про мужність  та героїзм  українських воїнів, які  першими стали на захист України  та  віддали життя за нашу свободу та незалежність.      




Немає коментарів:

Дописати коментар