понеділок, 20 серпня 2018 р.

 В бібліотеці нові книги.

       20 серпня центральна книгозбірня імені Володимира Малика прийняла в дар книги від  народного депутата України Костянтина Іщейкіна. Костянтин Євгенович підтримує багато ініціатив. І серед них проект «Подаруй книгу бібліотекам». 
Багато людей досягли в своєму житті певних висот. І, мабуть, це не відбулося, якби не добрий порадник – КНИГА. Народний обранець розуміє це, має надію, що покоління, яке прийде на зміну, саме завдяки книзі, буде виховане, розумне, ерудоване, примножуватиме славу Лубенщини і України, батьків і дідів. 
      Наша бібліотека надсилала список бажаних видань, і ось частина  нових книг в бібліотеці. Це збірник поезій  Бориса Олійника, видання  лауреатки конкурсу «Коронація слова» Дари Корній, Наталії Костиціної, Ліян Моріарті, Поли Гоукінз Сари Пінборо тощо. В основному це сучасна українська література, книги для дітей та романи, які не увійшли до списків державних закупівель, але користуються великим попитом у читачів. 
     Сьогодні інтерес до книги не згасає, не всі можуть собі дозволити купувати нові видання, а в бібліотеці є змога взяти, почитати, бути в курсі останніх літературних новинок.   
    Помічник народного депутата Катерина Олексієнко передала новенькі книги у бібліотеку. Книги у рамках мікро-гранту є дуже доречними і ми висловлюємо щиру подяку народному депутату України Костянтину Іщейкіну. 




Немає коментарів:

Дописати коментар