вівторок, 25 вересня 2018 р.

  Готуємося до фестивалю Docudays UA

   Полтавська філія Суспільної Служби України організатор 15-ого  Мандрівний  фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA запросила до участі у школі  модераторів  фестивалю провідного методиста центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Тетяну Сафронову.
   Регіональний координатор фестивалю у Полтаві та Полтавській області Наталія Кірячок розповіла про цьогорічний Docudays UA  тема якого звучить як "Рівні рівності". Глядачам будуть представлені фільми про виклики, пов'язані з питаннями соціальної, гендерної та іншої рівності. Фестиваль дасть можливість подискутувати про поширені в суспільстві стереотипи та проблеми людей, які найчастіше стикаються з нерівністю і піддаються дискримінації.
   Викладач Луганського педагогічного інституту Олена Бурим провела вправи під час яких учасники обговорили поняття «стереотипи» та «дискримінація». Про методику роботи з документальним кіно та інструменти, які  активізують  глядачів розповів громадський активіст Андрій Кінаш. 
    У листопаді фестиваль завітає на Полтавщину. Глядачі матимуть змогу переглянути документальні стрічки, які піднімають важливі суспільні питання та дають розуміння подальших дій на захист прав людини.



  

Немає коментарів:

Дописати коментар