понеділок, 2 вересня 2019 р.

Перший урок у бібліотеці

Сьогодні в усіх школах країни пролунав перший дзвінок, закликаючи школярів до країни знань.  Для учнів 9-Б класу Лубенської ЗШ №1 перший шкільний урок проходив в стінах Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.  Розпочала урок напутніми словами та побажаннями учитель зарубіжної літератури Марина Твердоступ. Провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної книгозбірні Олена Самойленко розповіла учням про значення книги в житті кожної людини, ознайомила зі структурою бібліотеки та переліком послуг, якими може скористатися кожен користувач.

Більш детально познайомитися з храмом книги учні мали змогу під час проходження маршрутом квесту «Ми українці». Виконуючи різноманітні завдання – кросворд, вікторина, інтернет-шарада, книжкові загадки – учні проявили себе справжніми знавцями історії своєї Батьківщини. 
Подолавши всі перепони на шляху, команда-переможець дісталася скарбу – карти України. 
Поновивши отримані за попередні роки знання та дізнавшись багато незвіданого про книгу та про Україну, дев’ятикласники з упевненістю можуть ступати на зустріч новим знанням у новому навчальному році! 














Немає коментарів:

Дописати коментар