пʼятницю, 25 березня 2022 р.

Арт - терапія у бібліотеці 

      У Публічній бібліотеці ім. Володимира Малика почали проводити арт – терапію для жінок з дітьми та людей похилого віку, які опинились у кризовій ситуації через війну. Чергову зустріч провели у книгозбірні 24 березня 2022 року. Організували захід спільно громадська організація «Твій Світ», Публічна бібліотека ім. В. Малика, Лубенський міський центр соціальних служб.

     Організовують подібні зустрічі регулярно та запрошують долучатися тих, хто має нагальну потребу у психологічній та емоційній підтримці. Цього разу, учасниці та учасники власноруч створювали декоративні прикраси. Проводячи час за рукоділлям, люди можуть обмінятися інформацією, озвучити свої потреби, отримати консультацію психолога. Тож провела чергове заняття психологиня Юлія Пода.  Організатори вважають, що на фоні приїзду або транзиту через місто біженців, потреба у подібних заходах буде зростати. Тому,  закупили фарби, папір та інші матеріали для рукоділля. 

     До підтримки осіб, які опинились у кризовій ситуації через війну долучаються інші громадські організації та волонтери. Співпрацюють у цьому питанні з Лубенським міським центром соціальних служб. 

      Громадська організація «Твій Світ» переорієнтувала проєкт «Разом задля гідної старості»,  підтримку якому надало Посольство Великої Британії в Україні та має змогу надавати психологічну, емоційну та гуманітарну підтримку людям похилого віку та особам,  які опинились у кризовій ситуації через війну. 










Немає коментарів:

Дописати коментар