середу, 11 січня 2023 р.

 Folk-містерія «Таїна Різдва Христового» в бібліотеці

 Щороку в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика зустрічають різдвяні свята, в яких приймають участь активні користувачі бібліотеки –дорослі і діти. Нинішнього року до книгозбірні на folk-містерію «Таїна Різдва Христового» завітали учасники бібліотечних клубів – «У дружньому колі» та «Посмішка».
 Свято розпочалося з традиційного колядування. Юні актори клубу «Посмішка» у вертепному дійстві «Благодатне світло Різдва» відтворили для глядачів прекрасну таїну народження у Віфлеємі святого Немовляти. Приємно відзначити, що на обличчях діток з родин із Харкова та Запоріжжя, які долучилися до дійства, теж розквітали посмішки. З вуст дітей та дорослих  лунали пісні з щедрими побажаннями здоров’я, щастя, добробуту й достатку на Новий рік. 
 Під час святкової зустрічі бібліотекар Сніжана Кириченко, керівник клубу «У дружньому колі», підготувала народознавчу мандрівку «Зимові народні свята», де гості дізналися про звичаї та традиції святкування зимових свят в Україні. Завершився захід традиційним дружнім чаюванням.









Немає коментарів:

Дописати коментар