четвер, 28 березня 2024 р.

 З КНИГОЮ – ДО ПЕРЕМОГИ!

      В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в Лубенській публічній бібліотеці імені Малика триває знайомство маленьких читачів із новими виданнями. Гасло Тижня – «Наближаємо Перемогу з книгою». Саме такі видання отримала бібліотека, взявши участь в акції «Валіза з книжками». В сучасних умовах нелегкого сьогодення  книга для діток – порадник, товариш та путівник для виходу із тяжких життєвих ситуацій. 

Вона надихає, допомагає долати стан тривожності та додає позитиву в житті. З добрими, цікавими, напрочуд гарними  книгами  діти  залюбки проводять своє дозвілля в бібліотеці. Популярними в маленьких користувачів книгозбірні стали історії про хороброго песика Патрона (Зоряна Живка «Пес Патрон»), «Таємні історії маленьких і великих перемог» Тані Стус, казка Олі Русіної «ТОР-тракторець, що тягне танк», терапевтична казка Катерини Міхаліциної «Яків і мокрий вечір», зворушливі пригоди песика Руді (Григорій Фалькович «Руді і Чумацький Шлях»), просвітницька книга «Варто спробувати! Роздуми про волонтерство».

        Весна – час надій і сподівань, пробудження природи і тепла. Втім, не лише природа створює  гарний весняний настрій, а й написана з душею книга! Тож нехай майбутнє наших дітей буде таким самим світлим, як їхні посмішки, а нові книги стануть друзями та порадниками.











Немає коментарів:

Дописати коментар