понеділок, 29 квітня 2024 р.

 Великодній сюрприз – «Веселими долоньками»

       З давніх-давен українці на Великдень прикрашають свої помешкання великодніми сувенірами, витинанками, рушниками. Прикраси для дому готують всією сім’єю від малого до великого. Особливу радість приносить  це дітям. 
        Тож напередодні Великодніх свят в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика для учасників клубу «Веселі долоньки» відбувся майстер-клас «Великодній сюрприз». Щоб створити оригінальні святкові прикраси, потрібно зовсім небагато часу, кольоровий або білий папір, фломастери, ножиці, клей і найголовніше – бажання та фантазію. Бібліотекарі підготували дітям заготовки великодніх  яєчок, а хлопчики та дівчатка  з кольорового паперу вирізали фігурки курчаток, квіточок, метеликів та скріплювали деталі за допомогою волосінні. 
Фокус-покус - й у дитячих долоньках з яєчка «народжується» курчатко-сюрприз. І не просто новонароджене курчатко, а супер-футболіст, супер-модниця, або ж супер-пірат! Бібліотечний майстер-клас був цікавий та приніс багато задоволення для малечі. Прикраси, виготовлені дитячими руками, вийшли дуже милі та зворушливі.











Немає коментарів:

Дописати коментар