понеділок, 1 липня 2024 р.

Наші юні користувачі серед найкращих

     28 червня у День Конституції України було підведено підсумки ІІІ Всеукраїнського конкурсу з правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих». Організатори конкурсу – Національна бібліотека України для дітей та Громадська організація «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України».
      Цього року конкурсне завдання передбачало створення відеоролика театралізованої ілюстрації до однієї із статей Конституції. Участь у конкурсі взяли понад 3000 тисячі учасників віком від 5 до 18 років з усієї України.  
     І ось радісна звістка: відеоролик Публічної бібліотеки імені Володимира Малика у десятці переможців, а творча робота філії №2 Лубенська бібліотека для дітей виборола звання кращих у номінації «Вибір глядачів», отримавши майже 2000 переглядів.
      Ми пишаємося нашими учасниками та вітаємо з перемогою!
      Пропонуємо до перегляду переможні відео.
    В створенні ролика від Публічної бібліотеки імені Володимира Малика брали участь:
     бібліотекарі: Віталіна Курильчук, Лариса Гончарук, Сніжана Кириченко та Марина Кононенко;
    учасники: Кононенко Всеволод, Дзядевич Дар’я, Долгобородов Володимир, Кобеляцький Євгеній, Федорова Владислава Бистров Анатолій, Гімназія «Просвіт», Бугаєць Євангеліна, Гарамась Софія.
          https://www.youtube.com/watch?v=0ReLwkU2dmU&t=34s
               В створенні ролика філії №2 Лубенська міська бібліотека для дітей брали участь:
       бібліотекарі: Інна Пона, Галина Кравчук, Людмила Горб;
    учасники:  Калинович Данило, Кравчук Давид, Сирота Святослав, Шарко Валерія, Швайка Мілана, Величко Святослав, Величко Зоряна, Пона Назар, Гуменюк Софія, Довгань Анастасія.
https://www.youtube.com/watch?v=bKTdKy7s-t8&t=16s
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар