вівторок, 2 липня 2024 р.

 Медитація - пошук "затишної бухти"

      Літо - це не лише спека, а й пошук та збагачення новими знаннями. Чергове заняття, присвячене самовдосконаленню та розвитку емоційної рівноваги відбулося в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. Провела його кваліфікований психолог, що працює в груповій психологічній підтримці - Галина Пасічник в рамках проєкту «Інтегрована підтримка ментального здоровꞌя уразливих категорій населення в Полтавській області», проєкт БО «Світло надії» за підтримки РАСТ.

     Консультант працює за методикою відомого психотерапевта Дж. Гордона. Як інформує психологиня: "Кожна медитація - це різна техніка та система пошуку власної зони комфорту. Втім, початок завжди один - повернути собі стан спокою". 

      Власне, ми всі давно перебуваємо у стіні хронічного стресу та тривоги, тож елементарні навички медитування під приємну музику та професійні поради психологині позитивно впливають на емоційне розвантаження наших читачів. Такі заходи відбуваються за програмою "Зцілення душі і тіла", яку розробили фахівці з психічного здоров'я Університету Джорджтауну (США). Методика дозволяє людям краще долати стрес, полегшує хронічний біль, знижує рівень втоми, покращує загальний тонус організму та самопочуття.




Немає коментарів:

Дописати коментар