понеділок, 30 вересня 2024 р.

Ф
лешмоб  #100новихкнижок

     Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика приєднується до флешмобу #100новихкнижок від Українського інституту книги, Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та Української бібліотечної асоціації, щоб привернути увагу до оновлення та поповнення бібліотек сучасною літературою.

     Французький філософ Вольтер говорив:  «Читаючи в перший раз гарну книгу, ми переживаємо ті ж почуття, як і знайомство з новим другом».  Тож  і користувачі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика відкривали для себе нові книги та авторів коли знайомилися сучасною літературою, виданнями наданими УІК.

Серед величезного розмаїття видань знайшлися такі, які сподобались багатьом, а були і ті, що задовольнили книжковий голод найбільш вибагливих. Наші читачі познайомились із кращими авторами сучасності. Люди зацікавилися, але книг обмаль. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації  в  Україну в нашій громаді з’явилась   велика кількість внутрішньо переміщених осіб.  Серед них  багато освічених, начитаних людей, які стали нашими користувачами. Їх запити ми не завжди можемо задовольнити. Серед російськомовної аудиторії багато тих,  хто хоче читати книги українською. Прагнемо їх зацікавити, тому  хочемо презентувати  кращі зразки сучасної української літератури  та твори авторів  світової літератури, перекладених вітчизняною мовою. Дуже хотілося б отримати нові надходження від Українського інституту книги, які впевнені зацікавлять читачів.

#100новихкнижок


 

Немає коментарів:

Дописати коментар