суботу, 14 листопада 2015 р.

Вшанування працівників сільського господарства.

Напередодні дня сільського господарства в селі Мацківці відбулося вшанування хліборобів, тваринників і тих працівників, праця яких пов’язана із сільським господарством, а також ветеранів праці. На захід були запрошені безпосередньо доярки, завідуюча молочно товарною фермою Сень О.І., а також ті люди, які мають більше тридцяти років стажу роботи в тваринницькій галузі.
Із побажанням кріпкого здоровя, миру в родині та в Україні, злагоди, достатку, доброї заробітної плати, звернулися ведуча та учасники вокального ансамблю «Мацківські барви», даруючи гумор та музичні вітання присутнім. Всі с/г  працівники мали змогу відпочити  від повсякденного життя, на декілька хвилин залишити своїх корівок та телят і забути про домашні клопоти, щоб прийняти вітання в свою адресу.


На завершення, завідуюча МТФ Агрофірми «Куйбишево» відділку «Світанок» подякувала всім за хвилини відпочинку та привітала  від себе особисто всіх робітників із такою нелегкою працею, а саме із професійним днем сільського господарства.

Немає коментарів:

Дописати коментар