пʼятницю, 21 червня 2013 р.

«Твій світ»

        В Лубенській центральній районній бібліотеці ім. Малика відбулося довгоочікуване урочисте відкриття  молодіжного дебатного центру організованого Полтавською обласною молодіжною організацією «Твій світ» за підтримки  Фінського Фонду Місцевого Співробітництва.
        Голова організації Олександр Чепур розповів про важливість існування    постійного місця зустрічей та спілкування, навчання та самореалізації  молодих людей, про плани, які вони готові  реалізувати у пристосованому та відремонтованому приміщенні.
         Директор Лубенської ЦБС Валентина Сьомак радо привітала створення молодіжного центру саме  у бібліотеці  і пообіцяла, що бібліотеки району стануть надійними партнерами у реалізації важливого завдання: підтримки та розвитку молодих людей.
        На відкритті  центру також виступив керівник компанії будівельних матеріалів «Буд-буд» підприємець Корнієнко Сергій, який завжди  підтримує значущі  громадські молодіжні ініціативи. Він  закликав присутніх на святі молодих людей, брати участь у роботі організації ПМГО «Твій світ», щоб разом змінити світ на краще.
       Подяку та  подарунок від імені голови обласної ради Івана Михайловича Момота вручила Дмитренко Маргарита.
        В кінці  заходу волонтери  організації продемонстрували присутнім  слайдову презентація про  проектну діяльність ПМГО «Твій світ».
      Відкриття Центру   це справжній  подарунок молоді  Лубен. Тут  створені повноцінні умови для неформального навчання та  діалогу. Кімната обладнана  необхідними матеріалами для проведення заходів, надання інноваційних та просвітницьких послуг. Це ще одна надана  молоді  можливість реалізувати свої ідеї та плани, набути  знань, життєвого досвіду та розширити коло  спілкування.






Немає коментарів:

Дописати коментар