середу, 5 червня 2013 р.

Нерівний шлюб: погляд крізь віки

Першого літнього дня в черговий раз зібралися на своє засідання члени клубу «У дружньому колі». Тему, яку обрали для обговорення не могли оминути увагою; вона виникла не вчора, але останніми роками стала більш актуальною це - нерівний шлюб.
Бібліотекарі Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка розкрили присутнім значення словосполучення «нерівний шлюб», вказали на причини появи таких шлюбів та відзначили плюси та мінуси для чоловіків та жінок які перебувають у цих відносинах.                  
Присутні на засіданні – люди з великим життєвим досвідом, тож вони активно включилися в обговорення даного питання. Висловили своє ставлення до нерівного шлюбу, вказали позитивні та негативні сторони таких відносин, а Анатолій Канівець проаналізував духовну сторону шлюбів взагалі та нерівного зокрема. Луїза Яковенко розповіла, хто з письменників та у яких творах торкався питання нерівного шлюбу, а конкретні життєві історії представили Віктор Несмашний та Антоніна Німець.
Найбільший інтерес у присутніх викликали розповіді про взаємини відомих людей та перегляд їхніх фотографій.
Члени клубу завжди гарно готуються до заходів, тож протягом зустрічі лунали поезії та пісні за темою, виконували їх Тетяна Торба, Анна Манакова, Таісія Лаврик-Бутенко, а добре знайомі пісні  присутні підхоплювали і їх звучний спів розносився далеко за межі бібліотеки.
Насамкінець, поетеса Галина Несмашна презентувала присутнім щойно написані поезії про літо.

Зустріч пройшла в невимушеній, дружній атмосфері, з гарним настроєм члени клубу розійшлися на «літні канікули».






Немає коментарів:

Дописати коментар