середу, 5 червня 2013 р.

Дитинства радісна країна.
        У  перший день літа традиційно відзначається Всесвітній день захисту дітей - свято усіх дітей планети. З цієї нагоди  працівниками  районної бібліотеки для дітей з учнями пришкільних таборів відпочинку 3 класів  ЗОШ № 1  був проведений захід «Сонце дитинства», оформлено книжкову виставку «Дитинство- найкраща пора».
       Про книжкову виставку та Всесвітній день дитинства розповіла головний бібліотекар Людмила Горб. У вітальному слові до малечі  вона  наголосила, що діти – найбільша радість у світі, дитинство, кожної дитини  повинно бути щасливим. Захист дітей  не лише необхідна і наполеглива праця, а й святий обов’язок кожного, щоб наші доньки і сини зростали щасливими.
        Діти читали поезії, подорожували країною Дитинства, проявляли творчі здібності під час виконання різноманітних завдань. Була проведена  виставка дитячих малюнків  «Світ очима дітей». Дуже сподобалась малюкам казкова правова вікторина, конкурс  «Казкові заморочки» та віночок дитячих ігор.
        Про права дитини в сучасній Україні  розповіла бібліотекар Катерина Підтоптана та побажала дітлахам цікаво і змістовно провести  літні канікули, гарно відпочити, оздоровитися, насолоджуватися красою літа, позитивних емоцій, багато друзів, радості, сміху і щоб у душі кожного жителя країни Дитинства назавжди залишився світлий промінець добра, а його відлуння зігрівало все навколо.
       Ось так по-родинному тепло та радісно пройшло сонячне свято  дітей у дитячій бібліотеці.


                            Людмила Горб – головний бібліотекар РДБ ім.. Донченка



Немає коментарів:

Дописати коментар