понеділок, 29 вересня 2014 р.

Назад у молодість.

Нестримно плине час, змінюється світ, змінюємось разом з ним і ми, але в нашій пам’яті назавжди залишаються спогади про минуле. Дитинство, юність, молоді роки – це світлі незабутні віхи життя кожної людини.
         «Назад у молодість» - під такою назвою пройшло засідання клубу «У дружньому колі», який протягом шести років діє при Лубенській центральній районній бібліотеці імені В. Малика.

         У вир спогадів присутніх запросили бібліотекарі абонементу Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка. Всі залюбки «перенеслися» в ті щасливі роки, час замріяності та романтики першого кохання, пізнання та накопичення знань, особистих досягнень та реалізації у професійній сфері. Присутні ділилися не лише спогадами та враженнями, а й принесли свої фото, одяг та речі тих років. А коли на великому екрані «ожили» кумири тієї пори,  здавалось, що всі присутні помолоділи на півстоліття.
         Ця зустріч у дружньому колі видалась напрочуд теплою і цікавою, трепетною і незабутньою, корисною і значимою для присутніх, адже вона проходила напередодні Міжнародного дня людей похилого віку.   




   
                                                                       



Немає коментарів:

Дописати коментар