вівторок, 24 січня 2017 р.

АНГЛІЙСЬКА – ЦЕ ЗАВЖДИ АКТУАЛЬНО!

      Прийнявши естафету 2016 року англійської мови, 2017-ий гостинно відчинив двері Лубенської районної бібліотеки ім. В.К. Малика для всіх охочих опанувати мову Туманного Альбіону. І хоча рік англійської мови залишився позаду, ця ініціатива досі є актуальною. Адже знання іноземних мов відіграє все більш важливу роль у пристосуванні кожної людини до сучасних світових умов і дає  величезні переваги майже у всіх сферах життя.


          Цими днями відбулися перші збори групи нового набору клубу англійської мови “Let’s Speak English!”. Як виявилося, чимало лубенців мають бажання вивчати англійську. До стін бібліотеки завітали люди різних професій та різних вікових категорій. Керівник клубу Марта Федіско розповіла про принципи роботи, ознайомила присутніх з матеріалами та методами навчання. Майбутні «студенти» мали змогу пройти тест на визначення їхнього рівня володіння мовою та задати питання, які їх цікавили.
     Для кожної людини, яка прагне побудувати хорошу кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і врешті-решт урізноманітнити своє життя і зробити його більш цікавим, вивчення англійської мови просто необхідно. Знайти причину для її вивчення може кожен. Головне – визначитися, для чого це тобі потрібно, і вперед, до звершень!
          Тож бажаємо майбутнім «студентам» наполегливості та успіхів у навчанні!




Немає коментарів:

Дописати коментар