вівторок, 7 листопада 2017 р.

Творча зустріч з Раїсою Плотниковою

    Погожого осіннього дня учасники читацького клубу «У дружньому колі» центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика зібрались на чергове засідання. На захід завітала Член Національної спілки письменників України поетеса, прозаїк Раїса Василівна Плотникова. Талановита землячка давно завоювала серця присутніх,  вона завжди бажаний гість у клубі.
Приводом для чергової зустрічі стала приємна подія: новий прозовий твір. Раїси Плотникової «Реквієм для Рози», який отримав визнання на всеукраїнському рівні. Він нагороджений спеціальною відзнакою «Вибір видавця» у номінації «Романи» престижної літературної премії «Коронація слова» (2016).
Книгу надрукували в одному з найпопулярніших видавництв України «Фоліо». Надійшла вона і до фондів бібліотеки, тому значна кількість присутніх мала можливість ознайомитись з твором. Чудова письменницька робота нікого не залишила байдужим. 
    Члени клубу з непідробним інтересом слухали натхненну  розповідь Раїси Василівни про роман та його героїв. Учасники зустрічі ніби ще раз перегорнули сторінки вражаючого твору, згадали його найбільш яскраві та трагічні сцени. Письменниця відповіла на численні запитання небайдужих читачів. Учасники клубу поділились з автором враженнями від роману. Їх виступи були емоційними, адже твір дуже цікавий, читається на одному подиху. 
    Звичайно ж, не обішлося на заході і без віршів. Автор представила слухачам свої нові твори. Проникливі, емоційно-напружені поетичні рядни прочитали працівники книгозбірні та члени клубу Луїза Яковенко та Наталія Норка. Полонив жіночі серця і ще один гість заходу Сергій Калашников, який майстерно декламував  вірші Раїси Плотникової та багатьох сучасних аторів. Пісню на слова поетеси виконала бібліотекар Лариса Гончарук. До заходу також була оформлена книжкова поличка «Раїса Плотникова – небуденна поетеса та своєрідний прозаїк», з якої не одне видання було обрано присутніми для домашнього читання. 






Немає коментарів:

Дописати коментар