неділю, 4 вересня 2022 р.

Лубенці – учасники письменницького телемосту «Луганщина -Рівненщина»
(за матеріалами  Рівненської обласної бібліотеки «Україна – єдина, незалежна, непереможна!»)

   В межах проведення Свята української народної іграшки та гри відбувся письменницький телеміст «Луганщина-Рівненщина», у якому брали участь письменники, громадські діячі, бібліотекарі Луганщини, Полтавщини та Рівненщини. Відвертий діалог та обмін думками гостей заходу сприяв популяризації народних цінностей, культурної спадщини України, національно-патріотичному вихованню, єднанню українців Сходу й Заходу. 
   Щиро вітала присутніх з приємною подією начальниця управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської ОДА Аліна Адамчук, а також подякувала директорці РОУНБ Валентині Ярощук за співпрацю та вручила Подяку. 
    До привітань онлайн приєдналися - директорка Луганської обласної бібліотеки Світлана Моісеєва, директорка Лубенської центральної публічної бібліотеки Валентина Сьомак, письменник, головний редактор газети "Лубенщина" Олександр Міщенко.
   Натхненні поетичні рядки відомого письменника Луганщини, який народився на Лубенщині  і з 2016 року проживає в м. Лубни  Миколи Ночовного та рівненських літераторів Олександра Брестяного та Тати Рівної завершили зустріч. 
 Бережіть себе та Україну!







Немає коментарів:

Дописати коментар