четвер, 8 грудня 2022 р.

     Під час чергових заходів соціо - емоційної підтримки, які відбуваються у Лубенській громаді люди похилого віку знайомилися з правилами безпеки на дорозі у темну пору доби, разом з волонтерами проєкту виготовили та декорували шопери з світловідбиваючими стрічками та зігрівалися гарячим чаєм, кавою, куштували смаколиками. Такі кола підтримки пройшли у Філії Снітинська сільська бібліотека Публічної бібліотеки імені Володимира Малика та у Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика.

     Техніка у якій декорували шопери - називається вибійка, мальованка або димка. Тканина декорується шляхом відтиску на тканині різноманітних візерунків за допомогою спеціальних фарб для тканини. Провела заходи Yulya  Poda. Дуже важливо, щоб у людей похилого віку був доступ до інформації, як діяти у надзвичайних ситуаціях, наприклад при відключенні світла. Тож, відпрацьовуємо навички поведінки на дорозі - вчимося користуватися  світловідбиваючими елементами та засобами у повсякденні. 

    Заходи проходять завдяки проєкту "Швидке реагування і допомога людям, які постраждали від націонал – соціалізму, в тому числі внутрішньо переміщеним особам похилого віку Лубенської громад"  за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».

#EVZ #tviisvit #Hrebinka #lubny











Немає коментарів:

Дописати коментар