четвер, 1 червня 2023 р.

 УВАГА! СТАРТ... ЛІТО БІБЛІОТЕЧНЕ-2023!

«Мені здається, що одна з найбільших удач
у житті людини - щасливе дитинство»
Агата Крісті
Щороку в перший день літа, коли  відзначається Міжнародний день захисту дітей, в бібліотеках Лубенської громади стартує  особливе БІБЛІОТЕЧНЕ літо... Не стало виключенням і цьогорічне 1 червня. Бібліотеки громади  підготували  для малечі цілу низку пізнавальних та розважально - ігрових заходів.
Публічна бібліотека імені Володимира Малика  разом з  міською бібліотекою для дітей у Центральному парку культури і відпочинку розгорнули свої локації під гаслом «Книга. Україна. Діти», чим привернули увагу юних лубенців та гостей міста.
Між гучними сигналами тривоги бібліотекарі старалися найрізноманітнішими активностями, а це – квести, майстер-класи, бібліотечне лото,  ігри -  підняти настрій, подарувати бодай невеличке свято малечі в ці  важкі для всіх нас дні війни. Сьогодні так багато тих, хто потребує простого щирого слова, душевного тепла, особливо, діти. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі . Тож звичайні обійми, підтримка під час участі у конкурсах, квестах, коли діти відгадували загадки, розв’язували  задачі, розшифровували таємниці книжкових лабіринтів чи  вчилися  плести звичайні патріотичні браслетики - додавали упевненості кожному.
Діти – це диво, яке наповнює життя кожного з нас щирою радістю, теплом. Тож так хочеться не тільки в цей день, а щоденно, щоб кожне дитяче серце не було обділене хоч маленьким щастям, щоб ніколи більше такі свята не були зіпсовані війною. І це маленьке щастя «підсолоджували» багаторічні і недавні  партнери бібліотек - ГО СЖТ «За майбутнє дітей України» (керівник – Раїса Кошель, депутат Полтавської обласної ради,член правління Наталія Сухонос), волонтер Аня Таран. Завдяки їх щедрості жодна дитина, яка брала участь в активностях не залишилася без солодощів та призів. Щиро їм дякуємо за це.
Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. 
#На_старт_Увага_Літо!

























Немає коментарів:

Дописати коментар