понеділок, 15 червня 2015 р.

ЧИТАЕМО, СПІЛКУЄМОСЬ, ТВОРИМО

         Літо, напинаючи червоні вітрила, легко і лагідно пливе над землею. Ця чудова і тепла пора принесла свої дарунки і канікули, подорожі й ігри, а ще безліч спостережень і запитань. Адже саме влітку є можливість прожити особливе маленьке життя, яке надовго зарядить енергією добра.
      Тож працівники районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка пропонують юним читачам здійснити літню прогулянку до книгозбірні для цікавого і змістовного відпочинку та спілкування. У стінах бібліотеки на дітей чекають казкові мандрівки, літературні подорожі, захоплюючі ігри, вікторини, конкурси, театралізовані дійства, корисні поради і підказки.

         Мандруючи країною книг, діти залюбки відвідують зупинки «Моя держава», «Природа і світ», «Казкова галявина», «У королівстві української мови», «Рідний край Полтавський», «Для допитливих» та ін.
         Через казку, фантазію, гру малюки уявно подорожують країнами Віри, Надії, Любові.
         Юні читайлики мають можливість самореалізуватися, виявити власні читацькі інтереси, оволодіти цінностями культури читання, виразити особисту індивідуальність.
         Разом з бібліотекарями малята розучують вірші сучасних українських поетів, розкривають секрети дерев, лікарських трав, милуються різнобарвними квіточками, вдихаючи їхні духмяні пахощі, слухають музику дощу, розв’язують непрості життєві ситуації. А головне – пізнають рідний край, переймаються справжньою любов’ю до нього та людей довкола.

         Літо дарує нам безліч яскравих вражень. Щоб зберегти пам’ять про його красу, діти радо фотографуються та відтворюють яскраві пейзажі рідного краю на папері. З великим задоволенням виготовляють вигадливі вироби, розвиваючи фантазію, творчість і уяву. Адже наші діти мають жити у світі краси і добра.



Немає коментарів:

Дописати коментар