суботу, 2 червня 2018 р.

На гостині у Вовчику.

     Сьогодні ми представники ГО «Союз жінок трудівниць «За майбутнє дітей України» (голова Раїса Кошель) разом з міськими дітьми, які перебувають під опікою, учасники дитячого клубу «Весела майстерня», опікуни, громадські активісти побували на чудовому дитячому святі у селі Вовчик «Казка літа починається», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.
     Неймовірна атмосфера районного дитячого свята. Отримали неперевершені емоції, сміх, позитивні враження, колективні фото на пам’ять. Чудові виступи дитячих колективів зворушили всіх. Міські діти разом з учасниками заходу з Вовчика, Березоточі, Литвяків, Снітина з задоволенням взяли участь у майстер - класах, конкурсах, вікторинах, ласували смачним козацьким кулішем та домашнім узваром. 
Окремі враження від чудової виставки дитячих виробів, що діяла в музеї… Відгуки нашої делегації про проведений захід найпозитивніші. 
     СЖТ «За майбутнє дітей України» передала запашний пиріг від депутата обласної ради Руслана Ляшка дітям пришкільних таборів. Завдяки небайдужим благодійникам відбулася наша поїздка в село Вовчик (перевізник Володимир Остапенко) та жодна дитина не залишилась без солодощів. Ми щиро дякуємо всім, хто створив це неперевершене дитяче свято. Особлива подяка за це надзвичайно чудове дійство організаторам заходу - відділу культури і туризму Лубенської РДА, Районному центру дитячої творчості, відділу освіти, молоді і спорту за підтримки Лубенської районної державної адміністрації.





























Немає коментарів:

Дописати коментар