вівторок, 12 червня 2018 р.

Школа професійної майстерності у Губському

      Чергове заняття школи професійної майстерності, яке пройшло у  Губській сільській бібліотеці, було присвячене інноваційним формам роботи з читачами-дітьми. Методист районної книгозбірні Лідія Іваненко наголосила, що захопити дитину читанням – завдання не просте, а масова робота – один з шляхів досягнення цієї мети. Власним досвідом організації креативних масових заходів для малечі  поділилися з колегами бібліотекар І категорії Духівської СБФ Вікторія Яценко та бібліотекар ІІ категорії Карпилівської СБФ Галина Мощіль. Про цікавий досвід проведення засідань клубу за інтересами «Рукоділля» розповіла господиня Губської книгозбірні Олександра Цебро.
Участь у професійній дискусії також взяли бібліотекарі  Бієвецької СБФ Лідія Хрипун, Нижчебулатецької Світлана Ставицька, Остапівської Валентина Легуша та завідувач Тарандинцівською СБФ Любов Таркані. Провідний методист ЦРБ Тетяна Сафронова підсумовуючи зустріч закликала бібліотекарів активно працювати з читачами - дітьми  та постійно поповнювати професійну скарбничку форм та методів популяризації книги та читання.
    До Губської сільської книгозбірні завітали в цей день і діти з пришкільного табору «Калина» Тарандинцівської ЗОШ. Бібліотекарі  запросили їх взяти  участь у вікторинах, конкурсах, квестах, майстер-класах. Допомогли провести їх завідувач відділу обслуговування районної бібліотеки Олена Самойленко та бібліотекар Тернівської СБФ Галина Кравучук. Жодна дитина не залишилась в цей день без солодкого подарунка завдяки підтримці Спілки жінок - трудівниць «За майбутнє дітей України!»(голова Раїса Кошель). 





Немає коментарів:

Дописати коментар