четвер, 14 червня 2018 р.

У літню казку – до дитячої бібліотеки

     Літо  легко і лагідно пливе над землею. Чудове тепле літечко принесло свої дарунки: канікули, подорожі, ігри, а ще безліч спостережень і запитань, адже саме влітку є можливість прожити особливе маленьке життя, яке надовго зарядить енергією добра.
       Цікаво та змістовно проводять своє дозвілля  у стінах районної бібліотеки  для дітей  імені О.В.Донченка  вихованці літнього табору  «Сонечко»  ЗОШ №1 (загін «Метелики»).
     Про проведення та організацію екскурсії подбали працівники бібліотеки Тетяна Цявук і Людмила Горб  та вихователі Ірина Пузиряка, Юлія Захарченко. 

      Діти не тільки дізналися багато цікавого про книгу і роботу бібліотеки, але й взяли активну участь у конкурсах та мандрівках. Залюбки подорожували казковим світом, книжковим королівством, країною дитячих журналів, брали участь у інтелектуальній естафеті, ділилися своїми фантазіями, показали вміння та ерудованість у іграх та змаганнях. Для маленьких грайликів бібліотекарі провели літературний ігроленд та поетичний нон – стоп.
        Всі учасники літнього рандеву  проявили активнівсть, ерудованість, кмітливість.
Весела ігротека (аукціон загадок, акторська майстерність, жартівливі задачки для кмітливих, ігри з кульками) подарувала  малюкам безліч яскравих емоцій та позитиву. 








Немає коментарів:

Дописати коментар