суботу, 6 квітня 2024 р.

 

Оздоровчо-просвітницькі заходи в бібліотеці


Сьогодні в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика було весело і гамірно: до неї завітали хлопчики та дівчатка, щоб взяти участь у комплексі оздоровчо-просвітницьких заходів з нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та Всесвітнього дня здоров’я.

Тренінг «Твоє життя – твій вибір» провела з активними користувачами книгозбірні бібліотекар Сніжана Кириченко.  Дві завзяті команди «Посмішка» й «Вітамінка»  виконували різноманітні завдання та за правильні відповіді отримували бали. Під час гри «Фейк чи правда?» діти навчалися розрізняти, які продукти харчування корисні, а які шкідливі, заодно пригадали правила гігієни. Учасники заходу виявили гарні знання та кмітливість в наступних конкурсах: «Спортивна пантоміма», «Вітамінний ребус», «Що має бути  в домашній аптечці?». Гра «Загадки на тему мінної безпеки» допомогла розібратися, як поводитися з вибухонебезпечними предметами, щоб зберегти своє здоров’я, а іноді і життя. Що дуже важливо в сьогоднішніх реаліях. 

А яке ж здоров’я без рухливих ігор? Тож продовжилась оздоровча програма спортивним нон-стопом «Здоровим бути – КРУТО!» Команди дружно й весело змагалися за право бути переможцем в естафетах: «Кенгуру», «Верблюд», «Кашовар», грали в «Боулінг».

Перемогла в командних змаганнях, звісно, дружба, а нагородою всім від бібліотеки стала «тарілка здорового харчування». Тож наприкінці заходу діти поласували свіжими фруктами. «Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими і пам'ятайте, що Ваше здоров'я - у Ваших руках» - такими були заключні слова бібліотекаря Лариси Гончарук.













Немає коментарів:

Дописати коментар